Wednesday, May 18, 2011

Spaghetti Olio Udang Dan Cendawan Shitake

Pastamania!!!

Saya memang hantu pasta!!! Tak kisahlah pasta apa pun..Simple2 letak olive oil dengan sayur2 sikit pun saya telan je...

Satu yang best pasal pasta ni ialah kita boleh olah ikut selera kita. Tak ada undang2 rigid yang kata pasta mesti masak macam ni atau macam tu..Boleh ikut kreativiti. Saya selalu anggap pasta ni healthy meal. Hidangan lengkap yang sangat well balanced. Lagipun tak berminyak sangat sebab kita pakai healthy fat i.e olive oil dan sangatlah mengenyangkan.




Udang dan cendawan shiteka yang ditumis dengan sedikit bawang putih dan cili kering yang dihiris halus dalam minyak zaitun. Ceri tomato tak payah masak just gaul masa panas2.



Saya gemar pasta yang di masak lembut. Kalau dah cukup rasa tak ada parmesan cheese pun tak apa..=)







No comments: