Wednesday, November 10, 2010

Roti Canai Terbaek

Ini weekend breakfast..gila penuh kolesterol kasik tambah spare tyre yang sedia ada tu..i ok je makan benda alah ni..sikit pun tak berasa bersalah u..peduliks..sedap punya pasal tiap-tiap minggu pun i taram...muahahaha..gelak macam orang boroi yang kekenyangan...

Korang get ready ar tengok gambar ni...

trang...tang..tang...

*

*

*

*

*

ini gambar dari sisi..

ane..kasik satu roti telur banjir special punyer...

*

*

*

nandri ane..sambil goyang-goyang sikit kepala...


*

*

*


Gila ah, telur 3/4 dua bijik sekali dia letak...marbeles...

la...tak clear ke itu tulur punyer gambar...

kasi ambik satu dari atas, baru nampak...

*

*

*
amma...appa...

terbaek...=)


kedai mamak ni macam food court pun ada, dia combine sekali 2 kedai..buka meja kasi penuh koridor..hari-hari pun penuh..

Tapi ada satu hari kitorang pergi dinner then try nasi campur panas(time dia promote tu dok mention nasi campur panas..nasi campur panas)..rupanya nasi je panas..lauk suma sejuk..hampeh...Kalau mamak, tak sah la tak ambik kari kambing..ayam goreng tengok macam dah kecut so order special kari itik...First time la makan tapi macam muak sikit..ke besar sangat..=)

 yang pinggan putih tu bahagian kepak kari itik..punyala besar kepak itik tu..rasa macam ayam pencen pun ada...

kari itik pulang petang @ itik serati belakang umah wan (wan=nenek)

Lokasi: area Masjid India, betul-betul tepi sungai ada satu row shop office (Wisma Bunus kalau tak salah)..senang cakap dekat Jakel Masjid India tu, tapi row yang belakang satu lagi..segan pulak nak ambik gambar kedai..=)

nota kaki : nak kowww lagi order teh susu kambing ais...(panas pun boleh)


1 comment:

win@momyShaneQeisha said...

wow,memang roti canai terbaek la tu