Wednesday, January 12, 2011

K E P U T U S A N : Cabutan Bertuah

Okeh, okeh...tak sabar nak announce pemenang GA ni..

Mula-mula, gunting nama then masukkan dalam paper bag

macam ni...=)



lepas tu, godek-godek dengan tangan bertuah...


D A N


inilah senarai pemenangnya







nampak ke tak???

tak berapa clear ek???

yang bertuah adalah pemegang no.

23. AMYNA


10. DEQDEQ


16. UMMI AMNA AMZAR


48. BAMBAM


40. SYANA



Sila hantarkan maklumat ke


sertakan

Nama

Alamat (mesti ada orang punyer sebab saya courier contoh cam ofis ke, umah mak ke)

No. Telefon



Tahniah kepada yang bertuah

Harap frozen resolles itu tak rosak dalam perjalanan

Kalau ada peti ais kat ofis pemenang2 alangkah lebih baik

Tahniah sekali lagi, yang tak menang jangan sedih tau...belum ada rezeki, mungkin Kontes/GA yang lain barangkali...


Kepada pemenang2, kalau boleh...kasi review sikit ye pasal resolles tu tak kisah la nak tulis pape pun contoh macam

" best la kasik A+++" 

@

'biasa je, kat kedai bersepah benda alah ni"

@

ikut suka korangla kan nak tulis ape...hehehe..

tq in advance ye...




12 comments:

shera haifa said...

tahniah kpd yg menang

Ummi AmnaAmzar said...

aLHAMDULILLAH..ADA NAMA UMMI KAT YG BERTUAH TU..JAP G UMMI EMAIL DETAIL YE

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

deqdeq said...

alhamdulillah....DeQdEq pertama kali bertuah nih...tima kasih yer....

b a m b a m ' s said...

Alhamdulillah~!!!! menanggg!!yeayyyy~! eheheh...bambam dah emel dekat akak dah..hehehhe.thank u!

nanakimie said...

tahniah semua:)

hadina said...

tahniah pada pemenang bertuah :)

Amyna said...

wsalam asma...
Alhamdulillah syukur.. Terima kasih banyak2 ehh. Okeh nanti myna email detail.. :-)

imanmom said...

tahniah semua pemenang

azura samsuddin said...

tahniah kepada yg bertuah dpt resolles lg beshhh... xde rezeki zura kali ni...

Izzatul Iman said...

tahniah kepada pemenang...

kempunan eden nak makan resolles hadiah dari Asma...

Asma said...

Kalau ikutkan hati mau bagi semua pun rasa, tapi itulah tak termampu pula nak membayar kos delivery..hehehe