Thursday, May 13, 2010

~ Cerita Thomas Cup ~


 *Google Image*

Malaysia lawan Jepun...malas nak cerita..kesimpulan yang boleh buat:- TIADA SEMANGAT JUANG!!!

Semalam tonton Malaysia lawan Denmark..totally berubah..macam ni la rakyat 1Malaysia nak tengok..Bukan nak tengok pemain yang dah training lama, persediaan rapi dah dibuat tapi x boleh kontrol emosi...

Tabik spring toin3 pada beregu kedua Zakry & Thien How..Mula2 nampak diorang ni..alamaks.Tomei2nye...boleh ke ni???? Memang syahdu la tengok set pertama tu..Aku kat rumah ni memang x duduk diam..siap doa lagi..:)..Walaupun x menang..tapi aku bangga dengan semangat yang diorang tonjolkan..Tapi kalau menang, memang 1 sejarah manis untuk di kenang..

Hafiz??? Memang x letak harapan tinggi..Boleh pergi mandi, sembahyang n bersiap2 nak tido lagi..Tapi bila tengok dia dah lead, aku pun tetap bagi semangat dari jauh, di sebalik tv..hehehe

Esok, separuh akhir bertembung China..Tembok nan besar lagi gagah nak kena tumbangkan..Pemain Malaysia siapkan kuda2 anda..Memang laluan makin sukar, tapi jangan mengalah..Teruskan perjuangan..tentang habis2an..{hehehe..emosional la pulak}...

nota kaki: cam nak g stadium je, join sorak ramai2..sape ada tiket lebih..huhuhu...


1 comment:

Gallivanter said...

Watch all Thomas Cup and Uber Cup LIVE online at www.totalsports.tv! Live updates also available at http://bit.ly/acbXsl :-D