Friday, May 7, 2010

~ Mia Sara dalam Adamaya ~

Nak tulis gak pasal AdaMaya ni...tengah hangat kat kaca tv..mana pergi semua duk sebut2 pasal AdaMaya, kat ofis dalam Facebook..Cerita simple je...Comel dan dekat ngan hati kita..Dulu suami tak suka tengok..persepsi biasa bila tengok cerita melayu..bosan..Sekarang dia pulak tertunggu2..sebab nak tengok Amani..dan juga...Dani..hehehe


Suke tengok senyuman Amani yg manis lagi mencairkan hati

Both comei sangat..


Peace..

Geram betul la..cam nak gigit..hohohoh

*Gambar dari BEAUTIFULNARA*

Tiba2 rasa Adam tu hensem sangat..dan nampak very fatherly..tapi, yang x bestnya..terlampau the very cool sampai isteri curang pun x buat apa2..at least mengamuk la sikit kan..baru nampak real...Tapi still boleh layan...

Trend sekarang suami atau isteri ramai yang curang..mungkin..kalau x, tak kan surat khabar boleh dikatakan hari2 papar isu suami isteri bercakar..ada yang toreh tuttttttt, pijak kaki sampai patah..pukul2..siap bunuh pun ada..Gaduh2 tu biasa la dalam rumahtangga..2 individu yang berlainan bila disatukan memang banyak perbezaan dari persamaan. Yang pentingnya suami isteri kena saling melengkapi..jadikan perbezaan itu satu cabaran bukan halangan..kena faham pasangan...Suami pernah cerita, ustaz dalam ceramahnya berkata.."10 tahun dulu isteri datang jumpa saya, bawa air dalam botol, mintak doa sebab suami x balik rumah..tapi sekarang dah terbalik..suami pula datang bawa air, suruh jampi isteri...yang x balik rumah berhari2"...Sekian, Wassalam... :)



5 comments:

Hazzy Ishak said...

amani comel sangat semalam
padan muka dani
ha ha ha

Asma said...

hahaha..amani purposely lap tgn dia tu (rasanye??)
gud girl..:)

buyuiazliana said...

ohh budak ni comey gila...geraamm bila dia bercakap..sepatah2..suka kismis!haha!

Frodo Baggins said...

hahahahhaha ....
terbalik plak
keh3x, perasaan xleh jangka
tp kalau dah jd camni, parah
ustaz jugak yg urut dada ...

ngahahahhaha ~~~

dunia2 ...

Asma said...

buyui
yeh3..i like kismis too..same like amani..secara teori org comey suka kismis..abis? aku? hehehe..:)

Frodo Baggins
ustaz urut dada..lama2 botak kepala..:)
dunia akhir zaman...