Tuesday, May 25, 2010

It's a bird..nop..It's a plane..nop..It's MY BESDAY..yeah!!!

Selamat Ulang Tahun Ya Asmarina..

Selamat Ulang Tahun....

Semalam kan anibeseri..En.Suami semangat ni nak masak ala2 candle light dinner..Tup2..Hujan x ribut x, dapat kol dari kem suruh En. Suami attend majlis pukul 9.00 malam..Hancus plan En. Suami...huhuhu..Hari ini kan Hari Jadi..Jadi malam ni kalau x ada aral mahu makan saksi pandangan KL dari kaki awan..Tapi, tadi En. Suami kol lagi..Hari ni dia kena duty..jaga kem..macam kem tu nak kena curi..hehehe..ambik la JAGA..nepal ada bangla ada..hahahaha...En. suami kata dia nak lari..tapi kesian pula nanti En. suami kena tindakan pula..Beginilah nasib saya bila suami bekerja x tentu masa...Semalam makan KFC sambil tengok TV je..Malam ni pun nampak gayanye aktiviti yang sama..x apa En. suami..saya redha..pergilah bekerja demi negara tercinta..Dikaula perwira harapan nusa dan bangsa...Muahahah..[x bley blah]

Nota kaki : kehadapan En. Suami..sila ganti double trouble triple ye.. :)


6 comments:

sI tEDI said...

happy birthday!!!

::Mamalyna:: said...

HEPI ANNIVESARY N HEPI BESDAY.... konpom dapat hadiah grand nie, hehhee

Hazzy Ishak said...

hidup encik suami!!

SyaNa said...

hepi bday!!!
kalo gini mmg bleh claim hadiah haibattt ni

Syafiq Kadiran said...

hepi befday....hepi2 slalu

Asma said...

Terima Kasih seme...:)

Hari yang dilimpahi perhatian dan kasih sayang...:)..muah3