Tuesday, September 7, 2010

~ Rezeki Penghujung Ramadhan ~


Saat2 akhir masih ada yang mengorder frozen resolles ni. Niatnya semalam hanya nak buat untuk mertua, alih2 ada permintaan. Rezeki jangan di tolak..ye tak? Alhamdulillah..Tapi semalam terpaksa kerah tenaga suami sekali. 40 biji resolles nak kena buat. 30 biji kawan2 order, lagi 10 biji nak bawa balik kampung. Kalau pulun buat sorang2, mau pukul 3 pagi pun x siap..

Dan semalam saya dapat duit raya. RM50!!! Saya menang kontes.Pemenang utama Kontes Jom ke Terengganu. Hepinya saya!!! Senyum sampai ke telinga. Patutla ramai yang suka join kontes, menang kecik ke besar ke, itu semua rezki. Seronok x ingat..=)


Terima kasih kepada tuan penganjur. Moga makin murah rezeki. Kalau ada kontes lain, InsyaAllah saya join lagi...

nota kaki: baju2+barang2 x pack lagi, esok sebelum sahur dah nak gerak balik kampung...:(


2 comments:

mama zharfan said...

congrats!! bestnya dpt duit raya RM50 tu :)

Anna Da Lady said...

Tahniah, Sis.Selamat berangkat ke kampung halaman