Thursday, June 17, 2010

~Award from Pn.Stoberi~





Terima kasih pn.stoberi atas award nan chomel ini...

sesapa nak follow pn.stoberi Klik Sini ok..ada hadiah special untuk Follower yang ke 50...

*

*

*

Kalau pergi Cameron Highlan mesti sangatla bergambar ngan stoberi kan...













Hohoho..cam jakun pun ade....=)

nota kaki : jgn tertipu pandangan mata, ini gambar lama 2 tahun dulu..sekarang berat saya nek lagi 25% ye..

4 comments:

Nida said...

Seronoknya dapat naik badan... kalau agak2 nak buang peratus kenaikan tu, bak sini bagi kat Nida...hehe

Ok... dah tambat pun lembu tu

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/wasiat-dari-orang-kaya-asma.html

Zaidah said...

seronoknyer mengutip strawberry...comellah asma ...walaupun dah naik berat badan...hehehhe

PUANSTOBERI said...

Hik hik..tenkiu very much Asma sebab sudi tepek award dan buat entry khas. Ai terharu..uhuk uhuk.. *lempang diri sendiri utk sedarkan semula*

Err...kat mana tu amik gmbr mcm tu kat CH tu?? Reen pi tawon 2006 dulu, tkde plak stoberi camtu. Kalo tak harus ku amik juga gmbr begitu.
Napaknya kena ajak incik somi pegi gak ni. Hehe

Asma said...

nida
x seronotla bdn nek..x pernahnye turun..=(

Zai
hens2..comel ke??..mekasih..=)

pnstoberi
ni lam taun 2008..x sure la plk kebun stoberi yg mana 1..ajak le somi hanimun lg skali..=)