Wednesday, June 9, 2010

~ Laksa Utara versi saya ~



Teringin benar nak makan laksa bila singgah kat e-na lovely kitchen,  maka jadilah laksa utara versi macam pucat x cukup rencah & awas2nya...huhuhu...Gambar laksa ni ambik masa hidangkan untuk en.suami. En.suami ni walaupun orang utara totok tapi x gemar langsung makan laksa, itu yang serba kurang. En.suami x mau cili padi, salad, nak kosong je..tapi letak la jugak bawang,timun, telur..bagi ada rupa macam laksa...=)

nota kaki : nak try masak laksa lemak pulak lepas ni...

2 comments:

buyuiazliana said...

aku org kedak tok tok ni pon x mkn laksa tu ama....tp kalau mkn belah sana nyer....mmg terbayek la.....ko cuba la nanti amik kuah tu mknngn mihun goreng...seriyes!!ni arwah mak aku kedah toktok nyer mari....

Asma said...

family laki aku yg mkn laksa cuma MIL je...tmbh aku sorg lg..hehehe

mihun goreng ngn kuah laksa??? x sakit perut ke yui?? xpa lenkali aku try...