Wednesday, June 30, 2010

~ Mess nite @ Nikko Hotel ~

No more sedey2..airmata..hehehe..=) Hidup kena ceria...hari ni nak tepek sikit gambar2 yang sempat ambil masa mess nite..

Nasib baik dapat jahit manik kt leher tu..simple je..bolehla dari kosong je kan..=)

ngeh3..comelkan..RM15.00 je..yang reject tapi masih boleh guna..ok per..x elok membazir..bukan pergi dinner hari2 pun..=)..berlari kat jalan TAR tau cari beg ni..dah janji dgn suami by 2.30 pm mesti ada kat rumah..


Suasana kat luar dewan..

Dalam dewan tunggu ketibaan yang diraikan..bersara klu x salah

Food presentation..siap pakai baju tentera zaman dolu2..

Makanan dihidangkan...

Tertib je nak hidang makanan..


Gelas yang halus runcing tu untuk minum ucap selamat pada YDP Agung..

Starter yang sedap gile..

gambar bun pun nak amek..=)

Soup of the day

Saya makan chicken

Suami makan beef

Seriyes sedap...perut penuh pun tetap habiskan..

Setting meja makan

Gambar2 kat atas tu semua dalam 1st Phase..Ada protokol..Makan kena follow muzik, abis lagu..letak sudu..

2nd phase dah rilek2, minum kopi,pergi toilet, isap rokok, tengok persembahan...






suami tahan nafas..


Sekeping je..itupun x sempat nak touch up, betul2 tudung..tembunnye saya..=)..

Majlis habis tepat jam 12.00 malam..terus balik sebab esoknya ada BAKAT..kang lambat tidur x terbangun pagi...Mesyuarat Agung BAKAT dan Majlis meraikan anggota berpindah keluar dan bersara..sekian..cau..

5 comments:

SyaNa said...

makan ikot lagu???
tak bleh mkn suke hati ek..mmg protokol gile

Asma said...

aah..ada live band main muzik..klu jenis yg kunyah slow2 tu..huhuhu..sure x sempat nye..

time main course, muzik pnjg sket..tp still makan laju2..he3.. =)

Unknown said...

Yup..klu lagu benti x blh mkn da wpun x bis lg mkanan

Nor Emilia Mohd Shuhaimi said...

Mcm sy lpas abis lelaki menari, perempuan pulak menari..wajib..sbbnye klu kita x menari, kita sorg je ladies dk dkat meja..malu oo org tgk..demi jga air muka hubby, menari le jgk..hee

Nor Emilia Mohd Shuhaimi said...

Mcm sy lpas abis lelaki menari, perempuan pulak menari..wajib..sbbnye klu kita x menari, kita sorg je ladies dk dkat meja..malu oo org tgk..demi jga air muka hubby, menari le jgk..hee