Thursday, July 15, 2010

~ Boarding Kucing untuk Raya ~

Lunch tadi saya cuci mata di  Mudah.my. Suka2 taip 'KUCING', saja nak tengok gambar2 kucing terbaru yang orang nak jual @ bagi free. Alih2 jumpa ini Boarding Cats Home, siap ada iklan tempahan untuk raya dibuka. Wowwweee..perkhidmatan macam ni pun ada..saya suka..cek2 budget dulu...bukan murah tau..ke ada sape2 nak jaga kucing2 saya masa raya nanti...Tahun ni saya beraya kat Sg. Petani. Perjalanan jauh mau 5-6 jam. Jojo kalau dalam kereta macam kucing nak terberanak..melilau2 mengiau2..Pening di buatnya. x sanggup nak pikir dan bayangkan 5-6 jam dengan diorang..huhuhu..sure x boleh tidur nye lah..

Saya dah book untuk seminggu. Tuan punya ni pun dah ada tempahan raya 30 ekor kucing..Dasyatkan...Maksimum dia nak jaga cuma 35 ekor je..Banyak tu...=)

nota kaki : lega...tapi Plan B kena ada. Hantar balik kampung kt Pahang barang seminggu dua sebelum raya..=)

3 comments:

buyuiazliana said...

jaga2 sikit member aku kucing dia balik2 kena kutu...ko blk SP erk..mai la raya umah aku ama....aku ade je....

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga anda selalu sihat
dan ceria...

Asma said...

buyui
alamaks..takut ni..xpe ada masa g nak pikir..raya lmbt g..puasa pun belum..he3


zulkbo
salam..thnks sbbb singgah ye...=)