Monday, July 19, 2010

~ Yeayeah..i suke..i suke ~

Kenapa..???? Kenapa ...???

Tadi suami kol, ada orang sukarela nak pergi Hi-Tea Bakat @ Kelab Darul Ehsan, Ampang petang jumaat ni..

Cakap dengan suami, biaq pi la dia nak pergi, biar la senior2 ni yang berparti2...

i x kesah, x ralat pun..bukan i x suka bersosial2 ni, tapi x apa lain kali..

Masa i kan panjang lagi, suami i lambat lagi nak pencen dalam askar ni...hehehe..

nota kaki: Sabtu malam ada mess nite lagi, kat Nikko Hotel juga sempena Hari Ulang Tahun kor Ordnans Diraja (HUT)...


4 comments:

princeduyong said...

betul betul...kasi can

BEBEL LAGI

sI tEDI said...

Isteri askar yek?
saya anak askar pencen.

ekekekekeke

Asma said...

princeduyong
Baru nak bg can dah dapat arahan baru..sila pergi hi-tea tu..tension..

Asma said...

tedi
hehehe..akak bini askar cabuk je...

bpk mertuaku pun askar pencen gk..darah satria tu mengalir kt suami..=)