Friday, July 23, 2010

~ Suka2 Sukan Untuk Kesihatan ~

Ini gambar lama, aktiviti sukan yang 18th Club [x official..=)] anjurkan.. awal tahun ni rasanya..Selalunya kitorang kat ofis hanya suka makan2..tapi kali ni berbeza, kitorang bersukan...Belek2 folder gambar alih2 nampak gambar ni..suka..so nak share dengan semua...

Lokasi : Sales Office, Mutiara Damansara

Kita mamam dulu, konon x ada tenaga la kalau x makan...

B/fast x hengat, nasi lemak & kueh mueh yang total kalori cecah 700cal..huhuhu

Posing2 ambik mood..

kat belakang tu unit contoh, kondo..baru je launch..sape2 minat sila bagitau..unit untuk bumiputera banyak lagi, non bumi dah habis ye..harga dalam 500K -1.5K..=)

Bila nak start ntah..asyik bergambar je..

Perjuangan sudah bermula..background Ikea..

Muka2 yang bakal johan, baru skor 1st half dah happy gila...

Strategi supaya pasukan lawan naik takut...kita bergambar lagi...

Hip2 hoorey..1st game menang bergaya...

suami (baju biru) pun join..x cukup pemain..muka excited nak kalah..hehehe


Walaupun semangat juang tinggi, tapi kalau skill kurang pun x guna..

Teamku..muka2 bangga sebab menang..

3 team je yang main pun..ini team pun kalah juga...

Team yang suami main..boooo....

Semua yang terlibat..sungguh enjoy!!! =)

Muka enjoy sangat2..bila la nak main lagi..

Yoohooo....aku lompat malu2..eceh...

1..2..3..lompat ramai2...=)


Menang cash RM20 sorang..Lepas lah lunch..=)

Gambar sambil tahan napas..=)

nota kaki : Ahad ni ada Orange Run, acara tahunan dianjurkan oleh BhP (previously known as BP)..aku x lari..jadi pompom girl je...


2 comments:

IMAN'S UMI said...

Berseronoknya...jd pompom girl lg la seronok ye...tahniah sbb menang!

Asma said...

Iman's umi
woot...woot..seronok bangat..hehehe..sekali sekala kuar peluh...=)