Friday, July 30, 2010

~ 'Merdeka Bazaar' @ Habib Jewels ~

Less RM15 per gram for selected 916 Gold items.
Less 15% on trade in items.
70% + 10% on selected Diamond Jewellery.
Midnight Sale on Friday 30th July 2010.
Coloring Contest for children age 6 to 8 years old on Saturday 31st July at 11am at Habib Ampang Point Showroom....Lucky Draw on Saturday 31st July 2010
Further Markdown on Sunday 1st August 2010.
This is a not to be missed event and bring all your family, friends & love ones over to the nearest Habib showroom and enjoy this 3 days specials.
C ya!
Ini saya dapat dari muka buku Pak Habib..wah..semua pun ada muka buku..Laman sesawang pun dah x dikemaskini..Memang bersawang..hehehe

Puncanya semalam, saya 'ter'baca Malay Mail edisi tengahari..berita tentang promosi yang Habib Jewels adakan sempena Hari Merdeka. Harga sebenar Loket di atas adalam RM400++ tapi untuk jualan tengahmalam (30/07/2010) harga diturunkan sehingga RM200 sahaja. Saiz boleh tahan, x ada la kecil sangat. Rasa sungguh patriotik pula. Apa2 pun saya survey dulu. Kalau cantik, menarik tertarik boleh la saya miliki satu..

Jualan tengah malam hanya ada di Ruang Pameran @ Ampang Point dan Loket Merdeka itu adalah terhad untuk 100++ buah loket sahaja (x ingat la exactly berapa)... 

=)..Bukan apa, saya terbayangkan beraya dengan loket corak bendera Malaysia..hehehe..Cantik ke??

nota kaki : Dah lama  x membeli barang kemas...



2 comments:

mama zharfan said...

alam asma..me belum dpt lah ur courier..nak tanya u courier voucher tu u guna company mana yer? tq

mama zharfan said...

just to inform me dh dpt ur gift :) thanks a million!!! nanti me buat special entry kat my blog yer :)