Thursday, July 1, 2010

~ Saya pun pergi Ekspo Beli Barangan Malaysia ~

Siaran tertunda..berhabuk dah kat dalam draft..hehehe...Sementelah x ada apa nak buat, pergila jugak ekspo ni..Niat mulanya nak tengok tempat kucen yang PM beli..=)

 

Tema merah, sape tengok sure tertarik..

Batik 1 Malaysia..i don't like =(..x kreatif la..byk lagi motif batik yg chantek2 bole guna..at least buat la sumething yang x nampak murah...

Suami belek baju..Mahal wey..Ini baju kotak2 harganya RM500++

Ada orang cakap packaging Simplysity ni x cantik..Ntahla..saya ok je..

Bila la nak dapat badan macam Mak Dara ni..

Yang syok nya jalan kat area yang jual barang2 makan..Kenyang mengetest..=)

Sambar bergedel sepeket, masa kat sana try sedap..bila bwk balik rasa cam biasa je..mungkin x beli lagi da kot lepas ni..


2 keping RM10.00..setakat rasa je la.. =)

Sardin pun boleh rasa...

suami hepi tanda kenyang makan..=)


Ini sebijik cam Bonie, tapi Bonie gelap sikit...

Bengal belang2

Bengal spot2..

Ini baka Bengal, kucing hutan..kalau nak bela kucing hutan liar kena ada lesen. Encik diatas ini ada lesen dan dia biak kucing2 mahal dan eksotik ni. Kalau dengar dia cerita, memang boleh buat duitla..Permintaan tinggi..Bayangkan harga anak kucing umur 3-4 bulan sahaja cecah RM4000. Yang dia pegang ni harga RM12000...

nota kaki: cuci2 mata je...

5 comments:

nusha said...

huhuh..
tgk kucing tu pon tkut je..
xlembut mcm kucing2 len..huhuhu..

buyuiazliana said...

aku tertarek ngn kucing itu...perghh...

PUANSTOBERI said...

Err..batik 1 Malaysia tu hasil garapan designer2 kami :P

fauzuskamaruddin said...

kak dulu saya ade seekor kucing yang corak badan die cam tu ala ala batik parents bawak balik all the way from pahang naik kereta...owner tak mahu...cantik sgt ...skrg BATIK dah takde dah mati :(

Anonymous said...

do ngomong opooooooo...ra jelas..ming bangsane wong2 plagiat ki..ckckck