Thursday, July 1, 2010

~ Saya Bertenang ~

Hari ini dan semalam..saya sudah banyak bertenang..Sudah boleh pikir secara rasional..Bila bincang balik dengan suami, rasa lebih lega..Suami sungguh positif malah saya sungguh bangga dan terharu atas keterbukaannya..Petang selasa lalu, saya dan suami decide untuk dapatkan rawatan bekam..Mulanya cuma nak beli susu kambing, alih2 ustazah yang buat bekam tu advise both of us buat bekam..Bila jadi macam ni, apa yang dirasakan baik, dan elok untuk kesihatan luaran dalaman..baik teruskan..

Mungkin masih terkejut dengan penerangan doktor..Masih samar2 lagi masalah yang dihadapi..Cuma hati kuat mengatakan..x ada apa2..masalah kecil je..jangan risau..ada rawatan..Selasa depan ada appointment dengan doktor lagi...hmmm...

Ambik nafas panjang2.....

Jadi petang ini saya dan suami mula berbekam..4 @ 5 kali untuk 1 kitaran..kira macam overhaul satu badan..kasi buang toksik, kasi oksigen dalam darah bergerak elok, kasi buang angin dan kasi badan rasa ringan..Selain tu boleh la mintak nasihat diorang, apa yang baik untuk diamalkan...

nota kaki : setiap penyakit itu pasti ada penawarnya...=)



4 comments:

Zaidah said...

harap asmah menerimanyer dengan redha..

PUANSTOBERI said...

Wat bekam kat mana ni Asma??

Anna Da Lady said...

Salam sis...jaga diri elok elok ye

syaf said...

x sakit kew buat bkam 2? teringin nk test