Friday, April 16, 2010

~AF8 : Mualnya saya...uweks~

Ini bukan untuk promosi..tahun ni follow AF lebih kurang je..mungkin sebab usia semakin matang..Bila tengok AF ni balik macam loya..Malam jumaat Hubby ada Yassin & Tahlil di kem..Ambil kesempatan tonton Diari AF yang setengah jam tu..Apa ni team produksi??? Dah kering idea ke?? Oh! Oh! nak pitam tengok..Awal2 dah hidangkan aksi2 mesra bunga2 cinta pelajar yang x berapa nak belajar ni... Tunggu jugak..Sessi belajar ke?? Kurang sangatla..asyik2 duk tayang aksi2 x berapa chicky..tapi penghujung diari tu yang buat aku nak muntah, kuning hijau serba bagai..Ini lah gimik yang paling hampeh pernah aku tengok..Berapa agaknya umur budak2 ni..Mestilah sekitar awal 20an kan?? Korang tayang kisah cinta budak2 ni macam diorang ni x ada ibu bapa..Malu seh, kalau mak ayah tengok perangai laku anak2 sendiri kat kaca tv..






x payahla nak tunjuk babak phone call dari aweks si Maulana ni semata2 nak tanya kisah cinta Maulana dengan Ain tu..Bukan ke AF ni tempat tuntut ilmu.."Sayang..u sayang i ke Ain?? cakap sekarang..i nak tau" dan lagi " Ain, u tau i sape?? Apa kes u ngn Maulana i ni??" dan lagi " u pilih antara i dan Ain??" Oh! Oh!..Please la..Cari la topik lain..Nampak sangat krew produksi tahun ni x ada persiapan rapi..x kan xde plan baru..Idea macam ni dah lapuk la..Kasi la yang segar2 sikit..Kesian kat budak2 AF tahun ni..dimanipulasi atas nama karya SENI....

2 comments:

buyuiazliana said...

betol tu...terkejut aku smlm tgk part tu..ni ape hal lak ni....dh si budak yg tunggu masa je nk kuar tu jadik tension so x leh perform yg x seberapa tu jd x leh perform langsung maka terkeluarkah ia..bagus jugak panggil awek tu...ada la kot alasan astro nk trnkan rating dia and sekaligus rating af ni...tgk mentor lg bagus!ada kak ziana zain...woot woot..

jejaka anggun said...

JA dah banned AF dlm hidup. baik tgk semanis kurma. ahaks!